NIEUWS

Blijf op de hoogte van de vooruitgang van het project en lees hier het laatste nieuws.

19
Mar

Scherpere prijzen!!

Sinds eind 2017 geniet u van extra mooie prijzen voor een appartement in Artevelde Plaza.

Aarzel niet en contacteer ons op 0477/04.00.04 of via mail op artevelde-plaza@willemen.be voor meer info.

Lees meer
15
Mar

Residentie Artevelde opgeleverd!

De gebouwen van Artevelde-Plaza werden midden 2017 opgeleverd!
Na aankoop van uw appartement kan u er dus onmiddellijk intrekken, en genieten van de rust aan de kust.

Lees meer
21
Mar

Bezoek ons modelappartement op Nieuwbouwzondag!

Op zoek naar een nieuwe woonst? Wenst u stiekem eens binnen te kijken bij de buren? Of wilt u gewoon inspiratie op doen in een van onze modelappartementen? Dan mag u Nieuwbouwzondag niet missen! Op 26 maart zwaait de Filteint site de deuren open voor kijklustigen. Onze verkoopadviseurs van Dewaele Vastgoed heten u van harte welkom tussen 10u en 12u. Adres: Koninginnelaan 8 De Panne. Tot zondag?

Lees meer
04
Nov

Bezoek ons opendeurweekend!

Op zaterdag 12 en zondag 13 november zwaaien de twee modelappartementen in Artevelde hun deuren wagenwijd open voor kijklustigen. Onze makelaars staan paraat om u vrijblijvend te informeren over de troeven van dit iconische project. Ontdek ook de prachtige zichten van de penthouses op de zee overtuig uzelf van de hoogstaande afwerking van onze appartementen. Wanneer: 12 en 13/11 tussen 13u en 17u. Adres: Sloepenlaan. Tot gauw?

Lees meer
04
Nov

Ontdek onze nieuwe prijzen!

De oplevering van de appartementen van Artevelde nadert, waardoor de afwerking van de appartementen niet meer volledig vrij te kiezen is. Jammer? Niet echt, want Willemen Real Estate heeft besloten het gebrek aan keuzevrijheid te compenseren door een mooie prijsverlaging door te voeren! Neem zeker een kijkje in de rubriek "aanbod" en ontdek onze interessante, nieuwe verkoopprijzen!

Lees meer
15
Jun

Bezoek ons inspirerende modelappartement

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni stelt residentie Artevelde voor het eerst een modelappartement open voor het publiek. Breng een bezoek aan ons opendeurweekend en overtuig uzelf van de kwalitatieve afwerking en inspirerende inrichting. Residentie Artevelde wordt opgebouwd uit de kwalitatiefste bouwmaterialen, en het modelappartement vormt daar de beste getuige van. Ontdek ook onze spetterende zichten op de zee en de omgeving. Artevelde Plaza is werkelijk de parel van de kust! Afspraak op 18/06 en 19/06 van 14u tem. 18u. Adres: Koninginnelaan nr. 8

Lees meer
17
Dec

Opendeurweekend op zat. 19 en zon 20 december

Onze makelaars lichten u met plezier alle troeven van dit unieke project toe. Mis ook zeker onze interessante opendeurcondities niet! Wij verwelkomen u graag op ons infoweekend in onze penthouse in het gebouw tegenover Artevelde Plaza, met mooie zichten op de werf (Sloepenlaan 29, De Panne, appartement 4.01)

Lees meer
13
May

Stand der werken!

De werken van het project Artevelde Plaza werden een tijd geleden al opgestart en in tussentijd werd er niet stilgezeten. Zo wordt er ondertussen hard gewerkt aan de laatste kelderverdieping zodat de kelder kortelings afgewerkt kan worden.
Benieuwd of Artevelde Plaza uw nieuw vakantieadres kan worden, neem dan zeker contact op voor meer informatie. 

Lees meer
19
Dec

Beste wensen voor 2015!

We wensen u alvast een voorspoedig 2015, een jaar vol warme gezondheid en geluk! wij zijn er twee weken tussenuit, om er vervolgens weer volop in te vliegen om uw droomhuis te creëren!

Lees meer
09
Dec

Stand van de werken!

Na de zomermaanden werd er niet stilgezeten! Ondertussen is de bouwput uitgegraven tot op kelderniveau en is men volop bezig met het plaatsen van paalfundering. Aansluitend worden de voorbereidingen getroffen om de keldervloerplaat te storten.Ook benieuwd of uw u vakantie zal doorbrengen in Artevelde Plaza? Neem dan zeker contact op met ons verkoopteam voor meer informatie!

Lees meer
11
Jul

Prettige zomervakantie!

Zoals de traditie het betaamt, mogen er tijdens de zomermaanden geen bouwwerken plaatsvinden aan de kust.
Na de zomermaanden vliegen wij er alvast terug in zodat uw droomappartement aan de kust werkelijkheid wordt! Wil u ook genieten van zon, zee en strand in uw eigen appartement aan de kust?
Contacteer dan zeker ons verkoopteam voor meer informatie over Artevelde Plaza.
Het voltallige team van Willemen Real Estate wenst u alvast een prettige vakantie toe en fijne zomerdagen!

Lees meer
03
Jun

Zondag 11 mei 2014, open wervendag.

Op zondag 11 mei werd de jaarlijkse Open Wervendag georganiseerd door de Confederatie Bouw. Ook Artevelde Plaza heeft mee deelgenomen aan dit event.Tijdens dit event kregen de bezoekers meer informatie over de speciale funderingstechniek die hier werd toegepast, de Cutter Soil Mix wand en werd het volledige project voorgesteld. De bezoekers werden bovendien extra verwend met frietje en een drankje, en voor de mama's was er speciaal voor moederdag een roosje voorzien.Ondanks het regenweer was deze editie van de Open Wervendag meer dan geslaagd. De deskundige uitleg van onze mensen ter plaatse en de attenties die de bezoekers meekregen, werden duidelijk geapprecieerd.   

Lees meer
01
Apr

Werken van start!

Wij zijn blij om u aan te kondigen dat de werken voor Artevelde Plaza inmiddels werden opgestart!

Er is begonnen met de funderingswerken. Hiervoor werd een speciale techniek toegepast, nl. het gebruik van een Cutter Soil Mix wand (CSM-wand). Bij deze techniek wordt een grondkerende wand geplaatst waarbij tijdens het boren in de grond, grout wordt geïnjecteerd. Deze grout zal zich mengen met grond waardoor er een wand ontstaat. Momenteel is de volledige wand geplaatst en is er gestart met de eerste uitgraving van de kelder.

Kom zeker eens langs of contacteer ons verkoopteam voor een afspraak. Wij bouwen ondertussen verder aan dit prachtig project!

Lees meer
03
Dec

Website online

Graag stellen we de nieuwe website voor Artevelde Plaza voor. Hier kan u alle informatie terugvinden over het project. Mocht u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op.

Lees meer

WENST U MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over Artevelde Plaza?
Bezorg hier uw gegevens via het contactformulier, wij maken graag een afspraak om u verder te informeren.